Første premie betales ved kjøp av produktet, eller senest ved levering av produktet. Du kan alltid velge å betale hele premien på forskudd.

Betaler du med løpende debitering av ditt kredittkort, må du passe på å ha dekning på konto før betalingsperiodens siste dag. Om du ikke har dekning på konto eller ikke oppdaterer ditt kort om det er utløpt, så sies forsikringen opp etter en påminnelse fra oss. 

Forsikringsgiveren har rett til å justere premien i forbindelse med fornyelse av forsikringen. I det tilfellet blir du informert før den nye prisen trer i kraft. Du kan når som helst under forsikringstiden avbryte din forsikring på denne linkeneller ved å sende en epost affinity@tryg.noopplys ditt kvitteringsnummer og ønske om å si opp din forsikring. Forlengning skjer ved betaling av premie for kommende periode, senest siste dag av innværende forsikringsperiode. 

Trenger du å oppdatere dine kortopplysninger kan du ta kontakt med Skadesenteret på telefon 23298430. 

*Kortet  væra et debet-, eller kredittkort med ”off-line funksjonalitet”, som Visa eller MasterCard. Vi tar ikke American Express eller Diners